Няма връщане назад – Александра Маринина

"Няма връщане назад" е поредният наситен с шеметно напрежение роман на руската крими кралица Александра Маринина.

Трима съавтори в Москва пишат най-успешните криминални романи, които са плод не само на умелите им пера, но и на добре пазена тайна. Те използват непубликувани материали на мъртвия разследващ журналист Игор Нестеров за своите заплетени сюжети. Оказва се, че неговите записките съдържат информация, която засяга интересите на много важни хора.
Скоро Глеб Богданов, водещ автор сред тримата, е обзет от параноята. Въпреки че започва да получава заплахи, той отказва да потърси помощ в полицията.
Настя Каменская разследва убийството на бременната съпруга на бизнесмен. Работата й се спъва не само заради липсата на улики, но и от необичайния портрет, който рисуват познатите на мъртвата Лена, и необяснимите бележки, намерени в дома й.
Катерина, дамата в групата на съавторите, изпада в паника, след като по време на писателска среща е подхвърлена фалшива бомба. Настя Каменская се ангажира и с този случай. Целта й е да разбере връзката между случая с мъртвата млада жена и тримата автори, преди да умрат още хора.

Автор Александра Маринина
Издателство Хермес
ISBN 978-954-26-1126-4
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 464
Формат 130X200 мм
Език Български