Няколкото живота на Пипа Лий – Ребека Милър

Няколкото живота на Пипа Лий

Тя е предана и любяща половинка на блестящ издател, удовлетворена майка, обичана приятелка, прекрасна домакиня на светски сбирки, сияйна в своята зрелост. Но под външното благополучие тлеят опасности и измяна, равновесието е крехко и Пипа започва да се пита: как от разкрепостена бунтарка в младостта се е превърнала в кротка съпруга? Достатъчно ли й е това? И дали все още е способна да се впусне в приключението на живота?

Ребека Милър поднася тънко нюансиран роман за подвеждащата сигурност на брака и за непредвидимите последици от уравновесения, но емоционално обезкръвен живот.
Айтни Фари, “Дейли мейл”

Милър е просто великолепна!
Каролин Сий, “Уошингтън поуст бук уърлд”

Чувствена и въздействена.
“Индипендънт”

РЕБЕКА МИЛЪР (1962) е американска писателка, сценаристка и режисьорка. Първият й филм, сниман по собствен сценарий и високо оценен от критиката, е “Анджела” (1995), а последният – “Балада за Джак и Роуз” (2005). Авторка е на сборника с разкази “Лична скорост” (2001), пренесен на екран следващата година и удостоен с множество награди; и на “Жена, която…” (2003). “Няколкото живота на Пипа Лий” (2008) е последната й книга. В едноименната кинотворба се снимат Киану Рийвс, Уинона Райдър, Моника Белучи и Алън Аркин.
Ребека Милър е дъщеря на големия драматург Артър Милър. Омъжена е за актьора Даниъл Дей-Луис, с когото имат двама синове.

Автор: Ребека Милър Език: Български
Категория: Художествена литература; Световна литература Тегло: 0.320 кг.
Баркод: 9789545973345
Издател: Фама ISBN: 9789545973345
Брой страници: 240