Никога повече гладни! – Дейвид Лудуиг

Победете лакомията!
Пренастройте мастните си клетки!
Отслабнете трайно!

Забравете всичко, което са ви учили досега за диетите. „Никога повече гладни!“ разбива всички митове за отслабването. Д-р Дейвид Лудуиг обяснява защо традиционните диети не действат и представя радикално нов план за подобряване на здравето и личното самочувствие.

В продължение на повече от две десетилетия д-р Лудуиг е в предните редици на изследванията, свързани с контрол на телесното тегло. Новаторските му проучвания показват, че не преяждането ви прави дебели; процесът на надебеляване е това, което ви кара да преяждате.

Никога повече гладни“ преобръща с главата надолу традиционните диети, като предлага програма в три фази, която игнорира броенето на калориите в чинията. Това е хранителен режим без лишения, съчетаващ вкусната и питателна храна с адекватното телесно тегло. Чрез използване на правилните комбинации от храни (както и други техники за подкрепа, свързани с понижаване на стреса, с подобряване на съня и с приятни физически натоварвания) този подход препрограмира мастните клетки, за да освободи складираните в тях калории.

А иначе д-р Лудуиг не се смущава да подчертае един всеизвестен факт: компаниите от хранително-вкусовата промишленост в САЩ и техните застъпнически кръгове харчат десетки милиони долари годишно за политически дарения, лобиране и други подобни дейности, като в замяна печелят огромно влияние върху политиката, свързана с храните, и подронват стандартите за здравословно хранене.

„Книгата засяга корена на проблема с напълняването – постоянното усещане за глад.
Ако се интересувате от здравето си в бъдеще, то това е книгата, която трябва да изчетете внимателно и чиито препоръки да следвате“.
Д-р Бари Сиърс,
автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Зоната

„Брилянтна книга, която разбива всички митове за отслабването. Прочетете я, за да сложите край на битката с килограмите веднъж завинаги.“
Марк Химан, доктор на медицинските науки,
автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Решение за кръвната захар

„Препоръчвам книгата както на специалистите, така и на пациентите, които търсят работещи решения.“
Шон Лукан,
Ю Ес Нюз Хелт

♦ ♦ ♦

Доктор по медицина и доктор на философските науки, Дейвид Лудуиг е практикуващ ендокринолог и изследовател в Бостънската детска болница, професор по педиатрия в Медицинския институт към Харвард и професор по хранене в Института за обществено здраве към Харвард. Описван от списание „Тайм“ като „воин срещу затлъстяването“, д-р Лудуиг има многобройни изяви в „Ню Йорк Таймс“ и по американските телевизионни канали. В продължение на повече от две десетилетия той е в предните редици на изследванията, свързани с контрол на телесното тегло.

 • Корица:Мека
 • Брой страници:392
 • Общи:Преводна литература
 • Година:2016
 • Преводач:Надя Баева
 • Националност:Американска
 • Вид:Ръководство
 • Баркод:9786191508419
 • ISBN:9786191508419
 • Жанрове:Диети, Здравословно хранене
 • Размер на продукта:145/213
 • Тегло:1 kg