Ние сме Ку-Ку – Георги Крумов

Ние сме Ку-Ку

Тази книга е за СЪЗДАТЕЛИТЕ. И за феноменалното им дете – „Ку-ку”уникално и до днес на планетата.

Кои бяха и кои са днес СЪЗДАТЕЛИТЕ? Защо са ку-ку? Какво е да си ку-ку? Защо е рецепта за успех?..

По стара българска ку-ку традиция вие държите в ръцете си книга, напълно изпразнена от съдържание. Тя е пълна с емоции и спомени, младежки пориви и тук-там кукувски щуротии и забавления. Няма как да е друго. Та чели ли сте книга, в която са писали заедно кръчмари и кореспонденти, бизнесдами и асистенти, поети и пиари, актьори и адвокати, режисьори и управители, брокери и сценаристи, продуценти и психолози, депутати и водолази – СЪЗДАТЕЛИТЕ!

Ку-ку СЪЗДАТЕЛИТЕ споделят спомени и изреждат доказателства защо да си ку-ку е титла. Едни разказват свободно, а други аз ги питам следното: Как, кога, на колко години попадна в „Ку-Ку”? Защо избра да си част от екипа на „Ку-Ку”? Колко време остана в предаването и какъв беше: редактор, сценарист, режисьор? Разкажи за твоето най-силно участие: скеч, репортаж, рубрика, анкета.. Какво си спомняш най-ярко от времето в „Ку-Ку”? Какво ти даде „Ку-Ку”? Какво ти взе „Ку-Ку”? Нещо, за което съжаляваш, което те е разочаровало? Продължаваш ли и днес да си „Ку-Ку” – това помага ли ти? А правиш ли още метранпаж? Какво е да си ку-ку? Младите хора – да бъдат или да не бъдат Ку-Ку..

Даааа, СЪЗДАТЕЛИТЕ! Те така и не разбраха, че всичко, казано и направено влияе на другите. И остава в животите и съдбите на всички. КУ-КУ СЪЗДАТЕЛИ – какво да ги правиш. Освен да ги събереш в една КУ-КУ-книга и да кажеш: ДО КУКАНЕ И ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ! МИСТЪР КУКУ

Автор: Георги Крумов Брой страници: 296
Категория: Автобиографии и биографии; Българска литература; Публицистика и журналистика Език: Български
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Труд Баркод: 9789543984343
Дата на издаване: 29.01.2016 ISBN: 9789543984343