Невъзможна връзка – Лиса Мей

Невъзможна връзка

История за невероятната сипа на човешкия дух, способен да се противопоставя на безмилостната съдба и за могъществото на любовта, пред която невъзможни връзки не съществуват. Далия събира цялата си същност в страстна любов към един мъж, но той лекомислено я потъпква. След жестокия удар, сърцето й е разбито, а гордостта й – наранена. Скъпите сеанси при психоаналитици и екстрасенси не й помагат, затова всяка сутрин младата жена плува в океана, с надеждата безкрайната бездна да заличи предателството от съзнанието й, или да я погълне безвъзвратно. От мига, в който океанографът Джонатан вижда Далия да потапя зашеметяващото си тяло сред вълните, нищо не може да го спре в стремежа му да бъде с нея завинаги.
Докато упоритият мъж се бори да спечели доверието и любовта на нежната красавица, двамата се оказват въвлечени в грандиозните планове на милионера Тео и необикновената му дъщеря. Обградени от романтика и разкош, покорени от емоции и страст, Далия и Джонатан се сблъскват с изненадващи новини и опасни ситуации.
В същото време в дълбините на океана се крие неочаквано послание за надвисваща опасност, която може да попречи на щастието им…

Серията "Еволюция на страстта" включва романите на Лиса Мей "Невъзможна връзка", "Шоково потапяне", "Утрото на Осмия ден", "Зачатие в бездната", "Чувствени светове" и други.

Автор: Лиса Мей Брой страници: 256
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Монт Баркод: 9786191691029
Дата на издаване: 15.08.2016 ISBN: 9786191691029