Нещо ново – Емили Гифин

Нещо ново

След любовта идва бракът, а след него… бебешката количка. Нима всички жени не мечтаят точно за това?..

Не и Клодия Пар – преуспяващ редактор в голяма издателска къща. Животът й е вълнуващ, дори идеален, с прекрасен съпруг, който също не иска деца. И точно когато бракът им изглежда перфектен, съдбата поднася своята изненада: единият от съпрузите все пак иска деца..

История за изпитанията пред истинската любов и за това какво бихме направили, за да я запазим. Проследете това вълнуващо и сантиментално „изпитание за бебе", в което една млада жена осъзнава истинската стойност на своята любовна връзка…

Емили Гифин е американска писателка на бестселъри в жанра дамска проза – чиклит.
Произведенията на Гифин са винаги в списъците на бестселърите на „Ню Йорк Таймс”, преведени са на повече от 12 езика и са издадени в над 2 милиона екземпляра.

През 2004 г. излиза първия ѝ роман „Нещо назаем” от серията „Приключенията на Дарси”, с който печели наградата на Джорджия за писателски дебют. Той, заедно със следващия „Нещо синьо” през 2005 г, са много успешни и утвърждават писателката пред критиката и читателите. През 2011 г. романът ѝ „Нещо назаем” е екранизиран в едноименния филм с участието на Дженифър Гудуин, Кейт Хъдсън, Колин Егелсфийлд и Джон Красински.

Автор: Емили Гифин Брой страници: 424
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Чиклит Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Инфо Дар Баркод: 9789547613294
Дата на издаване: 2008 г. ISBN: 9789547613294