Нещата, на които не ни учат в училище – [НЕ] продължението – Емил Конрад


Едно от най-важните неща е да не правите нещо само защото нямате друг вариант. Винаги има вариант.
На страниците на „Нещата, на които не ни учат в училище“ са събрани дванадесет смешно-сериозни, комично-трагични истории. Лъжата, страхът, щастието и очакванията – това са само част от темите в книгата. В дебютното си заглавие влогърът Емил Конрад споделя лични размишления и преживявания в типичния си шеговит и прям стил. Броят на историите кореспондира на дванадесетте класа в училище и всяка от тях засяга тема, близка не само до тийнейджърите. Тринадесетата глава принадлежи на читателите и в настоящото второ издание е поместен текст от читател на първото издание. Новото издание е допълнено с още четири илюстрации с QR кодове, които при зареждане отвеждат до още четири клипа, създадени специално за книгата.
***
Емил Конрад качва първите си видеа в интернет през 2006 г., когато е едва на 17 години, първоначално на английски език. Голяма популярност набира няколко години по-късно, когато, вече на български, в своите клипове започва да разказва за нещата, които му се случват в реалния живот, по забавен и атрактивен начин. Снима в дома си и сам обработва видеата си. Създава различни персонажи, най-известният от които е Силвето, която изиграва сам. Най-популярните му поредици от видеа са „Истината или се осмеляваш” и „Войната на половете”.
Вижте историята на Емо, разказана от самия него във влога му. Присъдинете се към него в социалните мрежи: YouTube: youtube.com/emilconrad Facebook facebook.com/EmilKConrad Twitter twitter.com/EmilConrad Instagram instagram.com/emilconrad Tumblr emilconrad.tumblr.com
Автор Емил Конрад
Издателство Егмонт
Поредица Нещата, на които не ни учат в училище
ISBN 9789542716037
Излиза на 9.10.2015 г.
Година на издаване 2015
Корица мека
Страници 112
Формат 13х19
Език български