Непознатият Барак Обама – Дейвид Фредосо

Непознатият Барак Обама

Да се критикува днес Барак Обама е проява на много лош вкус.
От една страна заради изумителната му политическа кариера – от неизвестен социален работник и провинциален политик, до сенатор във Вашингтон и президент на Съединените щати. От друга – заради изключителната медийната и обществена подкрепа, на която се радва навсякъде по света. Това превръща "Непознатият Барак Обама" – една от трите критични книги за новия американски президент, публикувана през лятото на 2008 г. в САЩ, в събитие на българския книжен пазар.
Провокиран от безкритичния възторг, обожание и любов към един политик, Дейвид Фредосо, журналист в популярното консервативно издание National Review, се заема със задачата подробно и безпристрастно да изследва миналото на Обама.
Неизвестните факти от живота и кариерата на американския президент предизвикват интереса дори на читатели, които не са съгласни с тезите на Фредосо. А живият език и увлекателният стил на автора правят от "Непознатият Барак Обама" истински бестселър.
Първокласен политически трилър за това как един афроамериканец осъществява Американската мечта – и още по-въздействащ, защото е истински.

Автор: Дейвид Фредосо Брой страници: 272
Категория: Автобиографии и биографии Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: МаК Баркод: 9789548585101
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789548585101