Неочакван любим – Джуд Деверо

Неочакван любим

Щастието е като птица – неочаквано каца на рамото ти и не бива да го изпуснеш.

..Ким е известна дизайнерка на бижута, но до себе си няма човек, с когото да споделя радостта от успехите си. Мъжете, с които излиза, бързат да прекъснат връзката помежду им, защото са твърде неуверени и се чувстват заплашени от нея. Преди осемнайсет години, когато е само на осем, тя прекарва едно вълшебно лято с Травис, който не прилича на другите момчета на неговата възраст, а около него витае някаква мистерия. Няколко месеца двамата са неразделни. Ким му показва, че животът може да бъде весел, изпълнен с игри и със забавления, а той обещава, че някой ден ще се върне в Едилин.

Минават години, но от Травис няма ни вест, ни кост. Ким така и не е научила истинското му фамилно име и не може да го издири в интернет. Ала той не е забравил обещанието си и неочаквано се връща в градчето. Ким обаче не е сигурна, че харесва „новия“ Травис. Да, той е чаровен, той е преуспяващ адвокат, който заради тръпката рискува живота си, участвайки в каскади, но пред нея сякаш стои непознат.

Възможно ли е двамата да възкресят романтиката на отдавна отминалото лято и от искрицата на младежкото привличане да пламне любов?…

Книги от авторката на романтични романи Джуд Деверо: Съкровени желания, Полъх на лятна нощ, Ухание на жасмин, Цвят на лавандула.

Автор: Джуд Деверо Брой страници: 312
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.280 кг.
Издател: Плеяда Баркод: 9789544093488
Дата на издаване: 19.03.2015 ISBN: 9789544093488