Необвързани момичета – -54%

Тя е една от най-добрите авторки на дамски романи. Тя е най-младата жена, заемала длъжност главен редактор на голям всекидневник във Великобритания. Тя е забавна и симпатична, а книгите й карат хората да се смеят на глас.

Двадесет и осем годишната Саманта Брукс вярва, че е открила идеалния мъж. Тя е убедена, че милият и чаровен Джейми, с когото са заедно от шест години, е перфектната й половинка. Е, не съвсем. Той мечтае да обиколи света и не иска и да чува за брак и деца. Сам обаче тайнo се надява, че с времето Джейми ще промени мнението си.
Но той я напуска изненадващо. Семейството и приятелите на Джейми смятат, че допуска огромна грешка, като изоставя любовта на живота си, но той е непоколебим и си запазва еднопосочен билет за Перу. За да си припомни колко хубав и вълнуващ би могъл да е животът.
Сам е готова на всичко, за да си го върне, но се нуждае от помощта на най-добрите си приятелки Ели и Джен. Те разполагат с три месеца, за да приведат в действие своя план, който включва съблазняване, интриги и… интернет запознанства с привлекателни мъже.
И точно когато Сам вече се наслаждава на положението си на необвързана млада жена, а Джейми се разколебава, в живота й се появява красив нов претендент за сърцето й.

Автор Джейн Костело
Издателство Хермес
ISBN 978-954-26-1157-8
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 416
Формат 130×200 мм
Език Български