НЕМО: Математически приключения и пътешествия за 3. клас – Валерия Панделиева, Детелина Найденова и др., Илиана Цветкова

"НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 3. клас" е комплект от учебно помагало и работна тетрадка и е предназначен за ученици с интерес към математиката. Разработен е от група преподаватели от Софийската математическа гимназия, като всички задачи са апробирани по време на курсовете по математика за 3. клас в СМГ.

Учебният комплект може да се използва в часовете за свободноизбираема и задължителноизбираема подготовка, както и в различни извънкласни форми и занимания. Текстовете и задачите обогатяват математическата култура, развиват логическото мислене и изграждат умения за решаване на нестандартни математически задачи, включително задачи с повишена трудност и такива от математически състезания, олимпиади и конкурси.

"Автори на НЕМО. Математически приключения и пътешествия за 3. клас" са: Илиана Цветкова, Валерия Панделиева, Детелина Найденова, Елена Киселова, Елена Станчева, Елза Тодорова, Линка Минчева, Мариана Тодорова, Мария Томова, Надя Кръстева, Петя Тодорова, Румяна Караджова, Явор Минков, а художник на илюстрациите е Антония Мечкуева.

Автор Илиана Цветкова, Валерия Панделиева, Детелина Найденова и др.
Издателство БГ Учебник
Поредица НЕМО
ISBN 9786191870110
Година на издаване 2016
Корица мека
Страници 148
Формат 20х26
Език български