Нейната история – любов – Татяна Чесанова

Нейната история – любов

Жена – това не е пол, а титла, величие, и трябва да й върнем „царската” порода на Любовта, убедена е героинята на нашия разказ.
Книгата „Нейната история е Любов” на петербургската журналистка Татяна Чесанова разказва за съдбата на руската парижанка Натали Дроен, според която е дошло времето, когато в пълна мяра трябва да се изпълни висшето предназначение на жената – да дарява любов. Но каква любов?

За да разберем, трябва да се върнем към изворите, към корените, към историята, идеща от Библейското писание… На жената е отредено да открие себе си – нова, различна, да намери истинското си „аз”. Как с годините да не увяхваме, а да разцъфваме с новото течение на кръвта? Тялото е храм на духа и Натали ни поднася своя опит за Сакрална архитектура на тялото, която помага на всяка жена да сътворява отново всеки ден красотата, младостта и здравето.

Този опит не е система, нито методика, а друг начин на живот. Какъв? Да живееш в потока на любовта…

"Каква е задачата на жената? Да повдигне първо себе си, а после мъжа. Добрата и красива жена представлява идеал за мъжа. Тя внася подтик в него към възвишеното, заставя го да мисли, а същевременно внася мир и спокойствие в душата му."

Учителят Беинса Дуно
Учителят е произнесъл тези слова в неделна беседа през 1942 година, те звучат много актуални и сега.

Срещата на малка група български жени през есента на 2011 година с ученичките на Натали Дроен – Даря Ларина и Ирина Тихомирова, ни поведе точно в тази посока, в посоката на откриването и разбирането задачата и предназначението на жената на Земята.
Имахме изключителното щастие първи да се потопим в христовите движения, съпроводени с молитвено дихание, предложени от Натали Дроен, чрез нейните ученички.
И плахо продължихме самостоятелно напред.

Автор: Татяна Чесанова Брой страници: 368
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.570 кг.
Издател: Жануа 98 Баркод: 9789543760961
Дата на издаване: 10.06.2014 ISBN: 9789543760961