Неизменните 22 закона на маркетинга – Ал Рийс, Джак Траут

0
(0)

Неизменните 22 закона на маркетинга

Ал Рийс и Джак Траут са управители на консултантска маркетингова фирма в Гринуич, Кънектикът, чиито клиенти са фирми, простиращи се от AT&T до Weyerhaeuser. В книгата авторите описват фундаменталните закони на маркетинга. В продължение на двадесет и пет години те изучават какво в маркетинга действа и какво – не. Откриват, че успешните програми почти винаги са в съответствие с някои фундаментални сили на пазара. Ал Рийс и Джак Траут обобщават своите открития в основни закони, които управляват успеха и провала на пазара. Наричат тези принципи неизменни закони на маркетинга. За да не се случи да създадете изключителна маркетингова програма, но някой от неизбежните закони на маркетинга да ви провали напълно, ако не го познавате, трябва да прочетете тази книга или както авторите са написали в нея – “Нарушавайте ги на своя отговорност!”

Първият закон на успешния маркетинг е свързан с прочитането и разбирането на тази книга. Силата й е в достъпното й изложение и приложимост. Тя е чист маркетинг дистилат… Задължително четиво за сериозни студенти и опитни професионалисти.
Дон Валънтайн, вицепрезидент на Southwest Airlines Co.

Мощни маркетинг концепции, с изобилие от практически доказателства! При сегашната икономическа ситуация и конкуренция тези концепции са особено актуални.
Хърман Кейн, президент и изпълнителен директор на Godfather’s Pizza.

Автор: Ал Рийс; Джак Траут Брой страници: 152
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Класика и Стил Баркод: 9549964035
Дата на издаване: 17.07.2000 ISBN: 9549964035

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.