Не трябваше да ти казвам това – Keйт Уайт

В това "ръководство по кариера" тя казва неща, които никой на нейната позиция не е казвал досега. „Не трябваше да ти казвам това" предоставя всички тайни, които са необходими, за да се превърнеш в успех, дори да преуспееш и да се насладиш на Всяка секунда. Книгата включва изобилие от вътрешни стратегии, интервюта с жени на върха на играта, както и съвети от кариерата на Кейт и управлението на пет значими списания. Тя показва на жените как да: – Получат работата, която желаят 30 парите, които искат. – Използват женска злоба в своя полза. – Излъчват увереност u създават шум за себе си. – Отключат лидера в тях, за да управляват хората брилянтно. – Номерца, благодарение на които ще водят шефа си за носа. – Как да управляват кариерата си. Мъже, любов и успех. Но повече от всичко Кейт иска да те убеди, че само от теб зависи дали ще вървиш нагоре. Научи как да използваш идеите си, да направиш от себе си бранд и да създадеш своята визия за бъдещето. И всичко това Кейт прави със завладяващ стил и откровенност.

„Интелигентен и майсторски гайд за жени, които искат да се изкачат по професионалната стълбица и да поддържат позициите си на влияние."
Kirkus Reviews

„Колоритно, забавно, енергично и вдъхновяващо."
Publishers Weekly

„Тази книга е написана за всички амбициозни жени, които искат да успеят в кариерата си. Кейт Уайт е здраво стъпила на земята, откровена и честна авторка, която не се притеснява да сподели своите грешки и победи".
Детелина Стаменова, главен peдактор на Cosmopolitan България

Автор Keйт Уайт
Издателство Artishock Publishing
ISBN 9786197139044
Година на издаване 2014
Корица мека
Страници 240
Формат 140×210 мм
Език български