Не съм такова момиче – Катрин Елиът

Не съм такова момиче

Добре дошли в света на Хенриета Тейт – сексапилна, щастливо омъжена за Маркъс, предана майка на дъщеря и син в деликатната юношеска възраст. След 15 години брак децата заминават в частни колежи, а семейството се премества в тиха и красива къща близо до Лондон. Не, не си мислете, че съседките там правят по цял ден конфитюри и сладкиши. Всяка от въпросните дами е с престижна професия и активен социален живот! Не след дълго Хени хвърля „оковите” на домакинството и сапунените сериали и се вкопчва в спасителната идея, подметната от напористата й приятелка Пени.
Да стане секретарка на прочутия историк и телевизионна звезда Лорънс де Хавиланд. А и ежедневните пътувания до Лондон със сигурност ще влеят малко адреналин в живота й.
Само че… само че още на втория ден от новата й кариера всичко се обърква – разточителен делови обяд, полят с два двойни джина, и Хени почти се оказва в прелъстителните прегръдки на новия си шеф. За зла участ съпругът й я изненадва в този твърде деликатен момент. Маркъс би трябвало да знае – тя не е такова момиче. Но гордостта му неистово крещи да й посочи вратата – в пряк и преносен смисъл. Ситуацията съвсем се влошава, когато в цялата тази каша нахлува Рупърт. Кой е Рупърт ли? Онзи страхлив годеник, изоставил навремето Хени пред олтара.
Ако си мислите, че това е сълзлив романс или чик-лит, твърдо грешите.
Катрин Елиът не е такова момиче.
Нейната история е колоритен откъс от всекидневието на една модерна жена, щедро подправен със сладко-горчивия вкус на сутрешното кафе. Страстта и разумът се вплитат в неповторима шарка и, тайно избърсвайки сълзи, мъдро прошепваме: ТАКЪВ Е ЖИВОТЪТ!

Автор: Катрин Елиът Брой страници: 406
Категория: Художествена литература; Чиклит Език: Български
Тегло: 0.310 кг.
Издател: Ера Баркод: 9789549395286
Дата на издаване: 2005 г. ISBN: 9789549395286