Науката за успеха – Анхира Джеймс Артър Рей

Как да привлечем благополучие и да създадем хармонично богатство чрез доказани методи!

Джеймс Артър Рей предлага изпитан метод за създаване на истинско благополучие и хармония в живота, основаващ се на вечни закони и принципи. С дълбоки прозрения и ясни концепции авторът дава средствата, необходими за проникване в собствения ни център за духовна сила.

Книгата е написана на достъпен стил и съдържа забавни истории и силни случки, които ще ви дадат способността и мъдростта да създадете живота на своите мечти.

" Джеймс Рей е свършил огромна работа. Той е инвестирал години, за да изпробва всяко действие, което предлага да направите, за да се радвате на хармония и успех в живота. Ясно обяснява как и защо на истински успех може да се радва всеки, който прояви желание да следва една серия от основаващи се на закони указания…"
Боб Проктър,
автор на "Ти си роден богат"

" Това е най-добрата книга за успеха, която някога съм чел – най-добрата! Джеймс Рей ви задава всичките правилни въпроси и после ви дава всичките верни отговори. Това е изключителна, блестяща книга! От днес нататък ще я използвам, за да направя своя живот и работа точно къквито съм мечтал те да бъдат!…"
Джон Милтън Фог,
автор на "Най-великият мрежар в света"

" Взаимоотношенията и партньорството са ключът към трайния успех за всеки човек. "Науката за успеха" ви показва как да въздействате и на двата фактора, за да ускорите постигането на мечтите си!…"
Д-р Тони Алесандра,
автор на "Харизмата платиненото правило"

Джеймс Артър Рей е водещ експерт в областта на психологията и няуката за успеха. Той е посветил повече от 20 години на изучаването на факторите, водещи до успех и сега пътува по света, за да говори и води семинари, помагащи на личности и организации да създадат истинско хармонично богатство във всички области на живота – Финанси, взаимоотношения, интелектуална, физическа и духовна сфера.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:208
  • ISBN:9789549882742
  • Жанрове:Популярна психология
  • Тегло:1 kg