Науката да бъдеш здрав – Уолъс Д. Уотлъс

Здравето е най-скъпото нещо на света! Без него не можем да постигнем успех, да се радваме на живота и да осъществим мечтите си.
В тази книга авторът доказва, че Науката да бъдеш здрав има свои закони и правила и е толкова точна, колкото алгебрата и геометрията.
Човешкото тяло е изпълнено с жизнена енергия, която дава сили, когато сме изтощени, освобождава ни от отровите и “поправя” всяка клетка или орган, който е увреден, заболял или наранен. За да не пропиляваме тази безценна енергия, на физическо ниво трябва да се научим да се храним, да дишаме и спим по правилния начин. Но това е само видимата част от Принципа на здравето. Най-важното е да осъзнаем каква огромна мощ притежават нашите мисли. На практика ние СЕ ПРЕВРЪЩАМЕ В ТОВА, ЗА КОЕТО МИСЛИМ, затова трябва без да губим време да прекъснем всички мисли, свързани с болести и да ги заменим с нови мисловни модели, основани на вярата, че идеалното здраве и пълноценният живот са в наши ръце и единствените пречки са тези, които си поставяме сами.

Автор Уолъс Д. Уотлъс
Издателство Шамбала
ISBN 9789543190904
Година на издаване 2015
Страници 160