Наследниците. Историята от филма – Егмонт-България Disney

Те не са зли, просто са родени такива…

Островът на изгубените“ ви запозна със случилото се преди…
Време е да се научите какво следва …

Издателство „Егмонт“ представя книгата по хитовия филм на Disney Channel „Наследниците“.

Срещнете се отново с Мал, Иви, Джей и Карлос. Те са известни най-вече с това, че са деца на най-легендарните приказни злодеи – Злодеида, Злата кралица, магьосника Джафар и Круела де Вил. Прекарали целия си живот на Острова на изгубените – изоставено място, населявано от най-лошите от най-лошите злодеи, зверове и аутсайдери.

Но, когато принц Бен, синът на Бел и Звяра, обявява, че на „невинните“ деца на Острова на изгубените трябва да бъде даден втори шанс, те са отведени в Аурадон, където ще си съжителстват с всички „добри“ герои. Само че Бен дори не подозира, че Мал и приятелите ѝ кроят зловещи планове да щурмуват кралството му.

За Мал, Иви, Джей и Карлос е време да открият истинската си същоност. Те са следващото поколение. Те са Наследниците. Но дали са достатъчно зли, за да изпълнят амбициите на родителите си? Или ще открият сили да следват собствения си път.

В книгата ще откриете и 8 страници със снимки. Адаптацията е дело на Рико Грийн по сценария на Джозан Макгибън и Сара Париът.

♦ ♦ ♦

Премиерата на филма „Наследниците” е на 31 юли 2015 г. Оригиналната продукция на Disney Channel е дело на сценаристите Джозан Макгибън и Сара Париът, а режисурата е поверена на Кени Ортега, работил по изключитено успешната поредица „Училищен мюзикъл“.

Дов Камерън, София Карсън, Камерън Бойс и Бубу Стюарт влизат в ролите на децата на най-прочутите злодеи. С намигване към добре познатите приказни истории и преплитайки замъци с класни стаи, лентата е забавна, съвременна и изпълнена с много музика история.

Действието се развива в идиаличното кралство Аурадон и представя неочакваните възможности, които се разкриват след „и заживели щастливо”. Бен, синът на Краля и Кралицата (Звяра и Бел от „Красавицата и Звяра“), e на път да заеме трона и първото му решение е да предостави възможност за изкупление на децата на четирима от най-изявените злодеи – Мал, Иви, Карлос и Джей. Заточени на Острова на изгубените заедно с родителите си, те за първи път са допуснати в Аурадон, където ще посещават училище заедно с наследниците на Феята кръстница, Пепеляшка, Спящата красавица и Мулан. Само времето може да покаже дали „злите” тийнейджъри ще последват стъпките на своите родители.

 • Корица:Мека
 • Брой страници:152
 • Година:2015
 • Преводач:Кристина Георгиева
 • Националност:Американска
 • Баркод:9789542716068
 • ISBN:9789542716068
 • Жанрове:Приключенски, Фентъзи
 • Жанрове:Филмови истории
 • Препоръчана възраст:9-12 години, тийнейджърски
 • Тегло:1 kg