Най-тъмните сили – книга 3: Разплата – Кели Армстронг

Най-тъмните сили – книга 3: Разплата

Петнайсетгодишната Клоуи и нейните приятели Тори, Саймън и Дерек са генетично модифицирани и притежават свръхестествени способности. Те бягат от групата злонамерени учени, която ги е създала, и докато се крият при семеен приятел, разкриват злокобния план на групата спрямо тях. Клоуи, която е в състояние да вдигне мъртвите от техните гробове дори в съня си, се мъчи да контролира силата си и да използва способностите си, за да спаси своите приятели. Положението се усложнява още повече, когато тя се опитва да се пребори с чувствата си към добродушния магьосник Саймън и самотния, неразбран от никого върколак Дерек. Кулминационните моменти карат читателя да затаи дъх от напрежение и ужас.

"Разплата" е третата и последна част от трилогията и е празнично събитие за любителите на необикновеното и свръхестественото.
Кели Армстронг е родена и живее в Канада, заобиколена от съпруг, три деца и внушителна менажерия. Учила е психология, занимавала се е с компютърно програмиране, посещавала е семинари по творческо писане. Сега създава бестселъри и взривява листите на Ню Йорк Таймс – както с трилъри, чийто главен герой е Свръхестественото, така и с "ърбън" фентъзи истории за тийнейджъри. В актива си има 20 романа, които я нареждат сред най-успешните автори на криминални и хорър творби в света – Шарлейн Харис, Лоръл К. Хамилтън и Ким Харисън.

Автор: Кели Армстронг Брой страници: 288
Категория: Детска литература ; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Колибри Баркод: 9786191502684
Дата на издаване: 24.02.2014 ISBN: 9786191502684