Наци Интернешънъл – Джоузеф Фарел


Властовата база на нацистите не е заличена във Втората световна война!
В тази книга получилият образованието си в Оксфорд физик и историк Джоузеф П. Фарел продължава поредицата си от експозета за тайните нацистки дейности, която е бестселър. Тук ще научите — в най-малки детайли — как нацистите са оцелели от Втората световна война и са се ангажирали в следвоенни манипулации на различни производствени технологии, икономики и цели държави!

Фарел разкрива предвоенните корпоративни партньорства между нацистите и предприятия в САЩ, включително някои, които са контролирани от семейство Буш. Придвижва се към капитулиралата нацистка Германия и представя в подробности евакуационните планове на германците, които — изумително — включват пресъздаването на огромна нацистка Германия в Южна Америка! Този все още малко известен, но изумителен план е реализиран с помощта не на друг, а на Хуан Перон, „И. Г. Фарбен" и Мартин Борман. След това Фарел разкрива нацисткото проникване в мюсюлманския свят, включително ролята на Вилхелм Фос и Ото Скорцени в Египет по време на управлението на Гамал Абдел Насър.

Фарел разкрива нацистката ръка в развитието и контрола на нови енергийни технологии, включително проектът за ядрен синтез Барилоче, „Плазматор" на д-р Фило Фарнсуърт и работата на д-р Николай Козирев. Накрая той изобличава желанието на нацистите да контролират Космоса и изследва връзката им с НАСА. Включено е пленително и отварящо очите представяне на езотеричното значение на „Мишън Патчис" на НАСА.

Добре документирано разглеждане на изумителни, малко известни факти!
Автор Джоузеф Фарел
Издателство Дилок
ISBN 9789542902072
Година на издаване 2011
Корица Мека корица
Страници 399