Мъжът, какъвто е – Стив Сантагати

Мъжът, какъвто е

Най-сигурният път към сърцата на всички мъже е да проникнете в начина на мислене на лошите момчета. Всеки мъж понякога е лошо момче – особено когато невъздържано го искате за себе си. Дори когато ви побъркват, лошите момчета са забавни.

Запознайте се със Стив Сантагати – манекен, известна личност… и най-важното – въплъщение на лошото момче. Чаровен, забавен, видимо уверен секси тип, който обича жените. От него ще научите защо лошите момчета всекидневно получават онова, за което останалите мъже си плащат. Защо лошите момчета синтезират най-успешните модели на мъжкото мислене и поведение? Къде лошите момчета намират жени? Как да се обличате, за да попаднете в полезрението им? Как да подклаждате интереса им? Как да ги подтикнете да се обвържат? В 71 кратки и изпълнени с хумор глави (плюс един тест) Стив отговаря на всички тези въпроси, обяснява как жените да им противодействат и как да се възползват щедро от тази секретна информация за мъжкия свят.

Независимо дали си търсите гадже, или искате да превърнете настоящата си връзка в брак, проумяването на манталитета на лошите момчета е ключът към разбиране на истинската същност на всички мъже.
Известен модел и донжуан разкрива как мъжът мисли, сваля, прави любов – и как можете да го впримчите завинаги.

Автор: Стив Сантагати Брой страници: 312
Категория: Автобиографии и биографии; Философия, психология, езотерика и духовни учения; Хоби и свободно време Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9789543214327
Дата на издаване: 12.06.2008 ISBN: 9789543214327