Мъжете не си падат по – Травис Сторк

Мъжете не си падат по

ПОВЕРИТЕЛНИ ФАКТИ ЗА ТИПОВЕТЕ ЖЕНИ, КОИТО ПЛАШАТ МЪЖЕТЕ

(и не само тях!)

След като жените изписаха стотици книги със съвети за общуването между половете, сега един представител на мъжкото съсловие „отвръща на удара” и разкрива „тяхната” гледна точка по въпроса. И преди да избързате да реагирате с „Как ли пък не! Защо трябва един мъж да ми казва какво да правя?”, прочетете как авторът обяснява целта на своята книга:

“Предполагам, че си виждала много книги, които претендират, че знаят тайната на перфектната връзка, и сигурно ти е омръзнало от тях. Затова ти обещавам, че няма да ти казвам как да се харесаш на един мъж.

Целта ми е да те убедя, че има само един човек, пред когото трябва да се докажеш, и това си САМАТА ТИ! Животът е толкова изтощителен, ако постоянно се опитваш да впечатлиш другите хора или пък твоята половинка. Отчаяните опити да угодиш на другите те причисляват към онези 8 типа жени, по които мъжете не си падат.”

Във всеки един от осемте типа са обединени някои от най-често срещаните грешки на жените в любовните взаимоотношения. Това са качества на характера или черти в поведението, които смущават и дори отблъскват мъжете – липса на увереност, ниско самочувствие, краен драматизъм, прекалена отстъпчивост и др. Описаните типове не винаги се проявяват в чист вид, но в някакъв момент от живота си почти всяка жена е попадала в капана им.

Кои са осемте типа жени, които мъжете избягват?

Планиращото момиче
Момичето, което винаги казва „да“
Кралицата на драмите
Киселото момиче
Несигурното момичe
Отчаяното момиче
Работохоличката
Изгубеното момиче

Травис Сторк илюстрира описанието на типовете с истински житейски истории и ги допълва с тестове, които ще са от полза за всяка жена, поставила си за цел да опознае по-добре себе си и да подобри личния си живот. И не само това. Стигайки до причините за своето собсвено поведение, тя ще може по-лесно да идентифицира същите „дразнещи” качества в потенциалните си партньори и да упражлява по-съзнателно взаимоотношенията си с околните.
Травис Сторк става известен с участието си в реалити шоуто Ергенът, в което млад мъж прави своя избор между 25 жени. По професия е лекар и в момента работи в спешно отделение в Колорадо, САЩ. Именно работата му го подтиква да напише тази книга, тъй като често го среща с жени, стигнали до ръба на отчаянието заради нещастни любовни връзки.

Автор: Травис Сторк Брой страници: 200
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.260 кг.
Издател: AMG Publishing Баркод: 9789549696165
Дата на издаване: 25.08.2009 ISBN: 9789549696165