Мъртви в Далас – Шарлейн Харис

Мъртви в Далас

Втора книга от серията "Истинска кръв"
"Мъртви в Далас" е книгата, по която е заснет втория сезон на хитовия сериал "Истинска кръв", наредил се сред трите най-успешни продукции на НВО. Феновете на вампирската тема единодушно твърдят, че "Истинска кръв" е най-доброто, правено в жанра до този момент.

Суки Стакхаус смята, че вече е имала достатъчно неприятности около серията убийства в родното и градче. Изглежда обаче, проблемите не са приключили. Колегата и Лафайет е намерен мъртъв в колата на местния шериф, а малко по-късно същия ден Суки е нападната от вражески настроена менада, която оставя съобщение за Ерик.
Суки има голямо желание да помогне за разкриване убиеца на Лафайет, но Ерик моли нея и Бил да заминат за Далас, за да намерят безследно изчезнал вампир. Младата жена е задължена на Ерик и приема да участва в начинанието. Само че при едно условие: нито едно човешко същество да не пострада. Но по-лесно е да се даде обещание, отколкото да се изпълни. Особено когато наоколо има вампири, жадни за истинска кръв.

"Фен съм на тези книги! Пристигне ли ново заглавие от тази серия в книжарницата, аз съм първата, която го купува. Страхотна главна героиня и страхотни свръхестествени приключения. Харис пише стилно, задушевно, с чувство за хумор."
Джейн Ан Кренц
"Добре изградени персонажи, силен и динамичен сюжет, който държи читателя в напрежение до последната страница. Приятна комбинация от романтика, крими и фантастика."
Пъблишърс Уикли
"Книгите с главна героиня Суки Стакхаус са приятни, увлекателни, с щипка пикантност."
Ню Йорк Таймс

Автор: Шарлейн Харис Брой страници: 304
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи Език: Български
Тегло: 0.290 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542608561
Дата на издаване: 2010 г. ISBN: 9789542608561