Мръсни номера преди закуска – Мариан Кийс


Новият й бестселър!
Забавна. Честна. На нея можеш да разчиташ.
Доверете се… На Мариан!

Лола Дейли внезапно разбира, че приятелят й – красивият, очарователен и влиятелен политик Пади Дикърси – се жени. За друга! Лола напуска Дъблин с разбито сърце и отива в провинцията.

Журналистката Грейс иска на всяка цена да отрази историята около тази женитба, защото самата тя познава Пади отдавна и още не го е забравила.

Марни е сестрата близначка на Грейс. С любящ съпруг и две разкошни дъщери Марни явно има всичко, за което е мечтала… освен Пади де Корси – първата й любов.

Алиса е бъдещата съпруга на Пади. Решена да се превърне в идеалната съпруга, Алиса е готова на всичко за годеника си. Но познава ли тя истинския Пади?

Четири жени. Един мъж. И тайна, която ги свързва!…

Мариан Кийс е родена в западна Ирландия през 1963 г. Тя е авторът на международните бестселъри „Бар „Последен шанс”, „Суши за начинаещи”, „Мъжът на най-добрата ми приятелка”, „Сайонара”, „Секс по спешност и други отчаяни мерки”. Книгите й са добре познати и търсени от читатели от цял свят, и са публикувани в 35 държави в милиони копия.

Героините й са неустоими, а историите – пълни с хумор и живот. Но духовитостта й не й пречи да разглежда сериозни теми – проблемите на истински жени, които се борят с предизвикателствата в любовта и живота.


Автор Мариан Кийс
Издателство Бард
ISBN 9546550378
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 752