Моят съпруг в съседната къща – Катрин Елиът

Моят съпруг в съседната къща

Kогато се омъжва за обещаващия млад художник Себастиан, Ела е едва на 19 и лудо влюбена. Животът й обаче не се превръща в приказката, която си е представяла. Години по-късно тя и децата живеят в разнебитената им къща, а Себастиан се е изнесъл заедно с картините си в допълнителната постройка в двора. Модерен брак ли е това, или надвиснала катастрофа?

С бивш съпруг под носа си и дом, превзет от двама враждебни тийнейджъри – да не споменаваме свръхкритичната й майка, която се изтърсва на прага й със своя собствена драма, – Eла намира утешение в компанията на чаровния градинар Людо. Но дали наистина той е отговорът на нейните молитви?

Изведнъж, като гръм от ясно небе, Себастиан решава да се изнесе, за което Ела е напълно неподготвена. Или може би е време тя да спре да бяга от тайната, която преследва проваления й брак?

Катрин Елиът е авторка на романите „Мъже под наем”, „Всички готини са женени”, „Стари вещи, нов живот”, „Денят не си личи от сутринта”, „Афера по никое време“, спечелили сърцата на милиони читателки в целия свят.

Автор: Катрин Елиът Брой страници: 392
Категория: Художествена литература; Световна литература Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Ера Баркод: 9789543893331
Дата на издаване: 12.02.2015 ISBN: 9789543893331