Моят хоризонтален живот Колекция от свалки за една нощ – Челси Хендлър

Моят хоризонтален живот Колекция от свалки за една нощ

Провъзгласена от сп. Vanity Fair за една от "цариците на комедията", Челси Хендлър е звездата в собственото си шоу Chelsea Lately (Челси напоследък) по телевизия E! Entertainment, една от звездите в шоуто "Момичета с лошо поведение" и чест гост на Tonight Show с Джей Лено и Late Show с Дейвид Летърман. Челси живее в Лос Анджелес, но изнася представления в комедийни клубове из цяла Америка, включително в "Карнеги Хол".
Тя е колумнист на Cosmopolitan и е една от 10-те нови звезди за 2008 на Entertainment Weekly. През 2009 печели наградата на телевизия Bravo за най-добър комик, като побеждава Тина Фей, Рики Джервез и Конан О’Брайън.
Челси е една от "Горещите 100" на сп. Maxim и се е явявала на корицата на Playboy (декември 2009).
Автор е на още два бестселъра на Ню Йорк Таймс – "Ало, водка?", "Обажда се Челси" и "Челси, Челси, Бум Бум".

"Челси Хендлър е страхотен комик и пише много смешно."
Джей Лено

"Къде съм била цял живот да не знам за Челси Хендлър? Нямах представа колко смешна, колко блестяща е тя… трудно е да се предаде с думи."
Лиз Смит, Ню Йорк Поуст

"Челси Хендлър е моята нова най-добра приятелка – тя пише като Джуди Блум, ако Джуди Блум си падаше по водка, екстази и да спи с джуджета и деветнайсетгодишни момчета. Смях се на глас и четох откъси на съпруга си, на приятелката си и на майка си (последното може би беше грешка). Тази книга е страшно смешна."
Дженифър Уайнър

"С една дума: смешна. С две: абсолютно смешна. Това са едни от най-забавните, а и най-искрените разкази, които съм чела."
Лора Зигман

Автор: Челси Хендлър Език: Български
Категория: Художествена литература; Хумор Тегло: 0.250 кг.
Баркод: 9789548208727
Издател: Екслибрис ISBN: 9789548208727
Брой страници: 244