Моят хоризонтален живот – Челси Хендлър


Бестселър на "Ню Йорк Таймс"!

Колекция от свалки за една нощ!

" Къде съм била цял живот да не знам за Челси Хендлър? Нямах представа колко смешна, колко блестяща е тя… трудно е да се предаде с думи…"

Лиз Смит,
"Ню Йорк Поуст"
" Челси Хендлър е моята нова най-добра приятелка – тя пише като Джуди Блум, ако Джуди Блум си падаше по водка, екстази и да спи с джуджета и деветнайсетгодишни момчета. Смях се на глас и четох откъси на съпруга си, на приятелката си и на майка си (последното може би беше грешка). Тази книга е страшно смешна!…"
Дженифър Уайнър,
автор на "На нейно място"
и "Малки земетресения"
" С една дума: смешна. С две: абсолютно смешна. Това са едни от най-забавните, а и най-искрените разкази, които съм чела!…"
Лора Зигман,
автор на "Отглеждане на животни"
и "Да излизаш с голямата птица"
" Челси Хендлър е страхотен комик и пише много смешно!…"
Джей Лено
Провъзгласена от сп. "Vanity Fair" за една от "цариците на комедията", Челси Хендлър е звездата в собственото си шоу "Chelsea Lately" (Челси напоследък) по телевизия "E! Entertainment", една от звездите в шоуто "Момичета с лошо поведение" и чест гост на "Tonight Show" с Джей Лено и "Late Show" с Дейвид Летърман. Челси живее в Лос Анджелес, но изнася представления в комедийни клубове из цяла Америка, включително в "Карнеги Хол".

Тя е колумнист на "Cosmopolitan" и е една от 10-те нови звезди за 2008 на "Entertainment Weekly". През 2009 печели наградата на телевизия "Bravo" за най-добър комик, като побеждава Тина Фей, Рики Джервез и Конан О`Брайън. Челси е една от "Горещите 100" на сп. "Maxim" и се е явявала на корицата на "Playboy" (декември 2009). Автор е на още два бестселъра на "Ню Йорк Таймс".


Автор Челси Хендлър
Издателство Екслибрис
ISBN 9789548208727
Година на издаване 2010
Корица Мека корица
Страници 224