Мълчаливата съпруга – А.А.Харисън

Мълчаливата съпруга

Правата за книгата са купени в над 25 страни. Над 750 000 копия продадени по цял свят.

Никол Кидман ще продуцира и изпълнява главната роля във филмовата адаптация на Мълчаливата съпруга.

Абсолютен и плашещ възможен портрет на брака и как животът се изплъзва от ръцете ни, без да го съзнаваме. Гардиън

Сравняват Мълчаливата съпруга с Gone Girl на Джилиан Флин, но романът на Харисън е съвсем различена книга – по –хладна, по-сдържана, не толкова мелодраматична.

…Кажете ли на Джоди, че двайсет и пет годишният ѝ брак с Тод Гилбърт наближава крайната фаза на саморазруха, тя няма да ви повярва. Думата „убийство“ почти не присъства в речника ѝ.

Бракът на Джоди и Тод постепенно се разпада. От това зависят много неща, включително охолният живот, който двамата водят в своята къща на мечтите в предградията. Той изневерява отново и отново. Тя отказва да приеме истината. Той води два различни живота. Тя обича да си отмъщава. Той решава да промени правилата. Тя няма какво повече да губи.

Написан от две различни гледни точки, „Мълчаливата съпруга“ е блестящ трилър за рухването на брака, за една двойка по пътя към катастрофата, разказан с темпо, което може да ви остави без дъх.

Нищо не издавам – Джоди се превръща в убийца. Авторката разкрива това на втората страница. Но не се притеснявайте. В книгата има още две загадки, които остават тайна до самия край. – BOING BOING

Автор: А.А.Харисън Брой страници: 256
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.270 кг.
Издател: Сиела Баркод: 9789542815495
Дата на издаване: 10.07.2014 ISBN: 9789542815495