МИШИ РОКЕРИ ОТ МАРС ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗАПОЧВА –

МИШИ РОКЕРИ ОТ МАРС ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ЗАПОЧВА

Епизод 1 – Приключението започва, част 1
Водата на Марс свършва и скоро Мишките Марсианци са изправени пред гибел. Единствената им надежда е в Регенератора, машина, която може да превръща боклука в желаната субстанция, включително и вода. Но злите катонци, предвождани от командир Хеърбол, атакуват, за да си присвоят Регенератора. Дали Мишите Рокери ще успеят да удържат атаката?

Епизод 2 – Приключението започва, част 2
След като единствения Регенератор на Марс е унищожен, ситуацията на планетата се влошава. Мишите Рокери трябва да заведат генерал Стоукър, генералният създател на Регенератора, на планетата Земя, където може да се намерят необходимите тетра-хидрокарбонити, нужни за изграждането на нова машина.
Но Мишите Рокери ги очаква изненада при завръщането им в Чикаго – изненада в лицето на Роналдо Ръмп, изобретател, обединил сили с катонците, който иска да се домогне до Регенератора.

Епизод 3 – Британското нашествие
Ситуацията за Мишите Рокери става доста напечена, когато се появява отвратителния сър Ричард, който се надява да получи Регенератора и да го използва за свои собствени цели. Обединил сили с Върховния Командир Хеърбол, сър Ричард задейства коварния си план. Междувременно генерал Стоукър открива, че земните тетра-карбони произвеждат неочаквани и много нежелани странични ефекти.

Категория: детски; анимация Студио: Independent
Дата на издаване: 2008 г. Времетраене: 66 мин.
Ограничение в показа: Не Езици аудио: Български
Баркод: 223358