Миньоните: Кой е шефът? – колектив

Миньоните: Кой е шефът?

Милиони години вече миньоните бродят по нашата земя и търсят най-подходящия злодей, който да им стане господар. Докато го издирвали, те служили на динозаври, крале и дори на чудовища. Но когато се обезсърчат, кой ще ги поведе напред към идеалния водач?..

Тези малки жълти човечета, които общуват помежду си на неразбираем за хората език (и се държат доста странно), вече са големи любимци на децата. Затова пълнометражният филм Аз, проклетникът се сдоби с продължение, посветено изцяло на тях.

Според легендата миньоните се появяват на Земята преди хората, като еволюират от едноклетъчни организми до настоящата си същност с една-единствена цел: да служат на най-проклетите господари в историята. След като, почти без да искат, унищожават всичките си шефове, сред които Чингис Хан, Наполеон и Дракула, те решават да се изолират и да се отдадат на съвсем нов живот в Антарктика…

Книжките за миньоните са невероятно забавни, шантави и пълноцветни и следват съдържанието на добре познатия ви филм!

Миньоните са малки жълти създания, които обитават тази планета много преди нас. Имат различни имена – Дейв, Карл, Стюарт, Боб. Целта им е една: да служат на възможно най-проклетия господар. Но да намериш господар е лесно. Да задържиш господаря си жив – ето това е предизвикателство! А без господар животът им няма смисъл и те изпадат в депресия… Тогава един смел миньон на име Кевин решава, че ще намерят най-големия злодей, стига да се отправят на пътешествие!
Миньоните (на английски: Minions) е анимационен филм на „Illumination Entertainment“ (Илюминейшън Ентъртейнмънт), създаден в сътрудничество с „Universal Pictures“ (Юнивърсал Пикчърс), чиято премиера се състоя на 10 юли 2015 година. Съдържанието на книжките с новите анимационни звезди съответства на съдържанието на филма.

Автор: колектив Брой страници: 32
Категория: Детска литература ; Илюстровани книги; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Колибри Баркод: 9786191507191
Дата на издаване: 11.01.2016 ISBN: 9786191507191