Минали животи, настоящи сънища – Дениз Лин

Минали животи, настоящи сънища

С настъпването на новото хилядолетие ни очакват огромни, разтърсващи промени. Днес глобалните планетарни изменения ни дават уникалната възможност да се освободим от старите проблеми и ограничения. “Минали животи, настоящи сънища” ни учи как да се възползваме оптимално от енергиите около нас за своето личностно осъществяване и растеж.

В тази изчерпателна и мъдра книга, посветена на връщането към минали съществувания, известната лечителка Дениз Лин ясно, точно и много забавно ни обяснява как използваме информацията от миналото, за да преодолеем болката и несигурността, как да разрешим здравословните си проблеми и да изпълним дните си с щастие. От книгата ще научите:

• какво представляват прераждането, родствените души и кармата;
• какви са техниките за връщане към минали съществувания;
• как регресивната терапия може да ви помогне да решите здравословни и финансови проблеми и да развиете дарбите, които носите;
• какво представляват сънищата и как да влезете чрез тях в миналите си съществувания;
• какво представляват духовете водачи, животните на силата и ангелите и как могат да ви помогнат в изследванията на миналите съществувания.

С много примери и богата информация за мистичните традиции по света, Лин ни учи как да пренапишем миналото, за да променим бъдещето си, така че мечтите от всичките ни жизнени съществувания да се проявят и да дарят с радост цялата великолепна, непрестанно разширяваща се вселена.

Автор: Дениз Лин Брой страници: 234
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.180 кг.
Издател: Шамбала Баркод: 9543190645
Дата на издаване: 2007 г. ISBN: 9543190645