Медицината на новото време – Георги Жеков

Медицината на новото време

„Ако нямаш здраве, нямаш нищо…” Артур Шопенхауер

Да се озовеш на границата на живота и смъртта, да добиеш рядка опитност и необикновена сензитивност, да проявиш куража и волята да промениш из основи живота си, да се подложиш на древни и модерни процедури и практики и да оздравиш тялото и духа си, да прозреш тайните на човека и света и да го споделиш по най-съкровен начин, е вдъхновяващо начинание!

Втората книга на Георги Жеков е безценен дар за всички, които вярват в силата на човешкия интелект. Пълна с обещания за пълноценен живот и здраве, тя ще мотивира читателя да стори чудо и да ги сбъдне. Поднесена в добрите традиции на жанра, „Медицината на новото време” акцентира върху едни от най-коментираните теми днес:

· възстановяването на енергийния баланс · цялостното пречистване на организма · ваксините · новата хранителна парадигма · балансираното хранене · суперхраните · ензимната зависимост · алкално-киселинния баланс · житния режим и тайната на содата · визуализацията · програмирането на болестите · емоционалните заболявания · квантовото лечение…

Автор: Георги Жеков Брой страници: 240
Категория: Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546554550
Дата на издаване: 05.02.2015 ISBN: 9789546554550