Мечо Пух търси яйца, Beginner – колектив

Мечо Пух търси яйца, Beginner

Двуезично помагало за цветовете – учи английски и се забавлявай с любимите герои на Дисни.

Детството е вълшебно време на открития. Децата толкова бързо попиват знания, че сега е точният момент да им разкриете чудесата на чуждия език. Пътуването започва с избора на най-добрите материали, така че едновременно да заинтригувате и да образовате вашето дете.

Разпалването на въображението е важно, за да поощри детето да се впусне в това двуезично приключение, но все пак книжките, използвани за обучението, трябва да са достатъчно простички, за да подпомогнат развиването на ранните езикови умения. Поредицата Disney English First Readers включва увлекателни истории, които очароват децата и им помагат да усвоят езика.

Всяка книжка от поредицата Disney English First Readers разглежда тема, която ще помогне на детето да чете на английски по-добре. Чрез игрите и упражненията, разработени въз основа на същата тема, детето ви ще овладее на английски основни понятия, като числа и цветове.

С популярните си герои, живи разкази и забавни упражнения поредицата Disney English First Readers стимулира въображението и творческата нагласа на вашето дете, давайки му възможност да заобича английския и да го проговори неусетно!

Автор: колектив Брой страници: 32
Категория: Детска литература ; Самоучители, разговорници, речници; Английски език; Образователни книги Език: Български/Английски
Тегло: 0.200 кг.
Издател: Прес Баркод: 9789543083756
Дата на издаване: 2014 г. ISBN: 9789543083756