Мъдростта на сърцето – Ръсел Фейнголд

Мъдростта на сърцето

•Как да направя живота си по-смислен и по-вълнуващ?
•Как да вземам по-правилни решения?
•Какво да правя, когато съм объркан или разстроен?
•Как да се справя с всекидневното напрежение?
•Как да преодолея вътрешните блокажи, които ми пречат да осъществя мечтите си?
Преди години Ръсен Фейнголд сам се убеждава, че отговорите на тези и други подобни въпроси не могат да бъдат получени чрез ума и разума, защото моделите на ума и нашите мисли са отзвук от минали преживявания. Истинските отговори за настоящето, прозира той, извират от една по-дълбока част вътре в нас, от един извор на истина, който нарича мъдростта на сърцето. Като използва своите знания за дихателните практики, медитацията и визуализацията, както и опита си на лечител и консултант по личностно развитие, Ръсел Фейнголд създава система от 9 ключа – 9 практики, които ни учат как да достигнем отвъд постоянния брътвеж на ума и да се свържем с вътрешния си свят.

Тогава съмненията и пречките пред нас изчезват, потиснатите емоции се освобождават и се интегрират обратно в личността, раните заздравяват и пред нас се открива пътя, който ни е отредено да следваме.

Достъпът до мъдростта на сърцето е не само начин да открием кои сме, но и да подобрим всекидневния си живот – да неутрализираме по-лесно стреса, да намираме решения на проблемите и да се радваме на по-хармонични отношения с хората около нас.

Ръсел Фейнголд е роден с необикновена сензитивност. Когато е на 20 години, едно мистично преживяване го пробужда за реалност, за която той не е предполагал, че съществува – свят на красота, любов и истина. Tази връзка променя живота му завинаги. Оттогава вече 15 години учи хората как сами да лекуват своите физически и душевни болки и как да черпят сила от мърдостта на сърцето си. Уебсайтът му е: www.heartwisdom.com.

Автор: Ръсел Фейнголд Брой страници: 160
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.210 кг.
Издател: AMG Publishing Баркод: 9789549696349
Дата на издаване: 15.07.2011 ISBN: 9789549696349