Максимум Райд 1: Ангелският експеримент – Джеймс Патерсън

Максимум Райд 1: Ангелският експеримент

"Шест деца, без семейства и дом, бягат, за да спасят живота си. Всъщност направо летят, защото Макс Райд и нейните приятели притежават много и най-различни необичайни способности. Но те не знаят откъде идват, кой ги преследва, защо са различни от всички останали хора… и дали са предопределени да спасят човечеството, или да го унищожат.

* * *

Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”.
* * *

„Ангелският експеримент” е дебютната книга за тийнейджъри на Джеймс Патерсън. Подобно на останалите му творби и тя моментално се нарежда в класацията за бестселъри на редица авторитетни издания. Романът е предевн на над 20 езика, а правата за екранизацията са закупени от Columbia Pictures. „Непрекъснат екшън съпровожда това спиращо дъха приключение от началото до края… Скорост и много вълнуващи обрати.” – Kirkus Reviews"

Автор: Джеймс Патерсън Брой страници: 384
Категория: Художествена литература; Фантастика и фентъзи Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542711476
Дата на издаване: 01.02.2014 ISBN: 9789542711476