МакКайла Лейн 2: Мистерията на изчезналия амулет (Книги за любов. Без предразсъдъци) – МакКайла Лейн 2: Мистерията на изчезналия амулет (Книги за любов. Без предразсъдъци) Романтични / Уо Егмонт Карън Мари Монинг

0
(0)

Търсиш ли друга реалност? Историята от "Тайната на забранената книга" продължава…

Когато разбира, че сестра ѝ е намерена мъртва в мръсна уличка в Дъблин, Мак тръгва за Ирландия, за да търси отговори. Сега иска просто отмъщение. И след всичко, което е разбрала за себе си, може би има силите да го получи. В битката да остане жива Макейла Лейн трябва да открие Шинсар Дъб. Това е книга на над милион години, създадена от най-черна магия, която държи ключа към господството над света. Преследвана от наемници, заобиколена от тайнствени фигури, на които не може да се довери, Мак се разкъсва между чувствата си към двама смъртоносни и могъщи мъже. В’лане, принцът на Фае, и Джерико Баронс – мъж, колкото неустоим, толкова и опасен.
От векове сенчестото кралство на Фае съществува редом с човешкия свят. Сега стената между двете е на път да изчезне и Мак е единствената, която стои между тях.

Книга втора от жанра Паранормална романтика.

Според Американската асоциация на авторите на романтични романи (RWA) това са книгите, които разказват за зараждането и развиването на любов и романтични взаимоотношения между двама души. Завръзката и възходящата линия на историята са пряко обвързани с тази основна тема. А краят е „емоционален, оптимистичен и щастлив“.

♦ ♦ ♦

Карън Мари Монинг е бестселър автор на New York Times и носител на наградата RITA. Книгите ѝ са публикувани на близо 40 езика. Има бакалавърска степен по Общество и закон. Преди да се отдаде на писателската кариера, работи като барман, компютърен консултант и специалист по застраховане. Тя е автор на 15 романа, а книгите й са публикувани на близо 40 езика.
Започва кариерата си, пишейки паранормална романтика, локализирана в Шотландия. След като се увлича по келтската митология се отдава на ърбан фентъзи и премества действието на книгите си в Дъблин. Така се ражда серията романи за МакКайла Лейн и древната раса на магическите фае

  • Корица:Мека
  • Брой страници:320
  • Общи:Преводна литература
  • Вид:Роман
  • Баркод:9789542711797
  • ISBN:9789542711797
  • Жанрове:Фентъзи, Любовни романи
  • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.