Махало за начинаещи. Силата да постигате всички цели – Ричард Уебстър

4.5
(8)

„Ще откриете, че интуитивните ви способности ще процъфтят, след като започнете редовно да използвате махалото. Нямам никакви съмнения, че махалото наистина свързва съзнанието и подсъзнанието ни, позволявайки на интуицията да се появи.“ – Ричард Уебстър
СЪЗДАВАЙТЕ МАГИЯ И ЧУДЕСА С МАХАЛОТОТрудно е да се повярва, че нещо толкова просто като тежест, закачена на въженце, може да сътворява чудеса. Махалото е ефективен инструмент, който при това е достатъчно малък, за да можете да го носите със себе си и да го използвате по всяко време, за да се гмурвате в дълбините на подсъзнанието си… и отвъд него.
В „Махало за начинаещи“ Ричард Уебстър ви показва как да използвате махалото за магически цели, самоусъвършенстване и развитие на екстрасензорни способности. Освен това ще научите „хуна“ – малко известните методи, практикувани от хавайските кахуни, за да създават магия и чудеса.
Тази книга ще ви научи как да:
– общувате с подсъзнанието си;
– откривате изгубени вещи;
– избирате потенциален партньор;
– си помагате при разрешаването на здравословни проблеми;
– общувате с духове;
– изследвате минали животи;
– използвате ритуалите „хуна“, за да постигате целите си.
Ричард Уебстър (Нова Зеландия) е хипнотерапевт и учител, който пътува по целия свят и изнася лекции и семинари по въпросите на екстрасензорното възприятие.
Автор Ричард Уебстър
Издателство Дилок
ISBN 978954ди
Година на издаване 2007

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 4.5 / 5. Брой гласове: 8

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.