Лъжецът – Нора Робъртс

0
(0)

Лъжецът

Той се оказва не само прелюбодеец, но и нагъл лъжец!

Шелби Фоксуърт е изгубила съпруга си. Скоро след това губи и малкото останали илюзии за брака си. Мъжът, който я е привлякъл с очарователна усмивка, нежност и романтика, я оставя сама в скъпо предградие на Филаделфия с тригодишната им дъщеря и дълг от няколко милиона долара.

Когато Шелби открива тайния му банков сейф, разбира, че съпругът й е имал няколко самоличности. Мъжът, когото е обичала, не просто е мъртъв. Струва й се, че той никога не е съществувал. Заедно с дъщеря си тя тръгва на юг, към Тенеси, където е сигурна, че ще открие спокойствие при семейството си. Там се запознава с Грифин Лот, успешен строител. Оказва се, че съпругът й има още тайни, които се разплитат една след друга. Дори в малкото градче, заобиколена от роднини и приятели, опасността я дебне и връхлита най-неочаквано, докато тя се опитва да си изгради нов живот. Миналото й застига дори Гриф. Опитът за убийство е само началото…

Романите на Нора Робъртс са отпечатани в повече от 400 милиона броя по света!

Нора Робъртс е американска писателка на бестселъри в жанра романтичен трилър. Нора членува в няколко писателски групи и е спечелила многобройни награди от колегите си и от издателската индустрия. Нора Робъртс е многократно провъзгласявана от Пъблишърс Уикли за писателка с необятно въображение и талант.

Общ тираж на книгите ѝ – над 280 милиона екземпляра. 23 книги на Нора Робъртс се продават всяка минута през последните 23 години. След появата на първия ѝ бестселър през 1991 г., книгите ѝ са прекарали общо 632 седмици в класацията на Ню Йорк Таймс – това се равнява на над 12 години бестселъри всяка седмица. Взети заедно, книгите на Нора Робъртс са прекарали 90 седмици на първо място в класацията за бестселъри на Ню Йорк Таймс! 29 са дебютирали на първо място. Неколкократно е имала едновременно 4 книги в класацията на Ню Йорк Таймс. Авторка е на романа „Въглени в мъртвата пепел“, както и на множество други романи. Някои от най-известните ѝ произведения са: „Родена в пламък“, „Родена в лед“, „Родена в грях“, „Искрени лъжи“, „Далеч на север“ и други. Днес Нора Робъртс е една от най-успешните автори на съспенс романи, книгите ѝ са бестселъри не само в САЩ, но и в Европа.

Автор: Нора Робъртс Брой страници: 528
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546556158
Дата на издаване: 31.08.2015 ISBN: 9789546556158

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.