Лъже ли ви той – Дан Кръм

Лъже ли ви той

Разгадайте противоположния пол по действията и по думите (които не казват). По най-нови данни, най-вероятно той ви лъже. Твърде много жени са лъгани, предавани, мамени и разочаровани от гаджетата, годеници и съпрузи.

„Лъже ли ви той“ е кратък курс за овладяване на тактиката, която Кръм е използвал в ЦРУ. Тук ще научите:
•двата основни знака, че ви лъжат
•как да зададете вълшебния въпрос, с който да хванете лъжеца
•как да разпознавате лъжите
•двете основни причини, поради които не разбираме, че ни лъжат
•кога да се запитате дали ви лъжат
•как да излезете победители от измамната игра
•и още много други полезни съвети

Лъгали ли са ви някога? Страдали ли сте заради лъжи? Питали ли сте се :„Лъже ли ме той“. В такъв случай тази книга е точно за вас.
По време на безбройните интервюта, тестове с полиграфа и разпити през цялата ми кариера, често се замислях, че за съжаление тези умения отсъстват във всекидневието, а са крайно необходими именно там. Любовта е сляпа, но вие не сте!
Цял живот изучавам взаимоотношенията между хората и разпознавам измамното поведение, и днес съм известен като Любовния детектив. Ще ви науча как да разберете дали сте лъгани.
Както и на тайните на ЦРУ за водене на разпити и разследвания, чрез които да разберете дали приятелят ви действително казва истината.
Дан Кръм

Дан Кръм е следовател от ЦРУ, водил разпити с детектора на лъжата. Разтревожен от оплакванията на много жени как ги мамят и се възползват от тях, той разработва поредица от стратегии, с чиято помощ всяка жена може да установи дали е лъгана. Завършва маркетинг и курса на обучение по Съдебномедицинско психофизиологично установяване на заблуди. Има сертификат от Института за изследвания с детектора на лъжата към Министерството на отбраната и от Центъра за обучение на Военно разузнаване. Дан има разрешително за достъп до строго секретна информация, издадено от американското правителство. Работи за ЦРУ като специалист по разпити с детектора на лъжата и арбитър. Работил е също така като разузнавателен анализатор в Националния център за борба с тероризма в отдел Идентифициране на терористични групи. Днес той работи за правителството на САЩ и разработва програми за американското разузнаване за оптимизиране на международните им операции. Дан посвещава голяма част от работата си на изучаването на психологията на човека и си е сътрудничил с известни експерти и автори в областта като Тони Робинс („Събудете великана в себе си“) и Джоузеф Асараф („Тайната“). Дан изнася лекции по темата за взаимоотношенията между хората и лъжите пред множество национални организации, които работят в сферата на разпитите с детектора на лъжата.

Автор: Дан Кръм Брой страници: 208
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.274 кг.
Издател: Локус Пъблишинг Баркод: 9789547831339
Дата на издаване: 2010 г. ISBN: 9789547831339