Луд ли е шефът ти? – Джил Уолкър

Луд ли е шефът ти?

Какво му има на вашия шеф, че избухва без причина или постоянно си сменя настроенията? Кара ви да стоите на работа до среднощ или ви възлага абсурдни задачи? Иска да контролира всяко ваше действие или напротив – не се намесва дори когато се налага? Луд ли е да се държи по такъв невъзможен начин?!

Чудите се какво да правите… За съжаление, шефовете не вървят с упътване за употреба…
Досега! Тази книга описва характеристиките на 9 основни категории „луди“ шефове, така че лесно да разберете към кой тип спада вашият:

Приятел, после враг, после пак приятел
Г-н Дълго работно време
Обсебеният от власт шеф
Безвластният шеф
Наех те, а сега те мразя
Мениджърът по продажбите
Страховитият шеф
Собственикът на малък бизнес
Влюбеният шеф

Благодарение на дългогодишния си непосредствен опит с мениджъри от най-различни нива, авторката достига до дълбоките психологически фактори, които стоят зад негативното поведение на „лудите“ шефове – страхове, неувереност, липса на подходящо обучение или умения, определени черти на характера. Въз основа на предписаната „диагноза“, тя предлага лесни техники за неутрализирането на това поведение. Благодарение на тях вие ще разберете как да подобрите ситуацията на работното си място и как да общувате по-пълноценно с човека, от когото до голяма степен зависи кариерата ви! И дори ще го водите за носа без да се усети!

Джил Уолкър е директор в софтуерна компания във Великобритания. Длъжността й позволява да пътува много и да установява контакти с мениджъри на най-високи нива във водещи британски и американски компании. Тези връзки, както и опитът й в сферата на човешките ресурси, й дават ценни знания за бизнес мениджмънта, които тя използва за написването на тази книга.

Автор: Джил Уолкър Брой страници: 272
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: AMG Publishing Баркод: 9789549696097
Дата на издаване: 10.09.2008 ISBN: 9789549696097