Лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим – Питър Макуилямс

Лошите мисли са лукс, който не можем да си позволим

Тази книга е за всеки човек, страдащ от една от основните болести на нашето време – лошите мисли.
Пред вас стои лицензиран експерт в тази област. Аз съм непоправимо пристрастен към черногледо мислене.
Виждам една чаша като полупразна не само когато тя е наполовина пълна. Дори да я виждам пълна догоре, пак ме обзема тревога – ей сега ще мине някой да я блъсне и драгоценната течност в нея ще се излее.

Да виждаш света в черни краски и да мислиш все за лошото, още по-лошото и възможно най-лошото е скъпо удоволствие – то ни изтощава умствено, емоционално и физически. Затова казвам, че всяко отдаване на лоши мисли е лукс. Но ако страдате от животозастрашаваща болест – била тя сърдечно заболяване, рак, високо кръвно налягане или каквато и да е друга – лошите мисли са лукс, който повече не можете да си позволите. Тази книга разяснява как да оставите лошите мисли зад себе си. Далеч, далеч назад. Колкото по-далеч зад вас остават те, толкова по-далеч напред ще достигате вие.
Тази книга не е толкова за четене, колкото за прилагане.
Не е нужно да я четете от кора до кора. Мисля си, че може да я отворите по което и да е време на коя да е страница и да вземете нещо ценно от нея. Вие сте прекрасен, чудесен, достоен за любов и уважение човек – просто защото ви има на този свят. Тази гледна точка съм възприел аз- Присъединете се към нея за малко – за час, за седмица, за цял живот.
Питьр Макуилямс

Автор: Питър Макуилямс Брой страници: 236
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9548945967
Дата на издаване: 28.08.2004 ISBN: 9548945967