Любопитна пътечка към математиката за трета група в детската градина – Вили Янчева, Мариана Богданова

Любопитна пътечка към математиката за трета група в детската градина

Учебното помагало по математика е самостоятелно книжно тяло, съдържащо 40 страници и 2 страници оперативен материал за индивидуална работа на всяко дете през цялата година.

Разработените учебно-познавателни задачи към всяка тема служат не само за въвеждане на ново образователно съдържание, като осигуряват формирането или затвърдяването на конкретни математически представи и умения, фиксирани в темата, но предлагат и възможности за обобщаване на познанието на децата и по предходни теми. Работата по математика е осигурена и с комплект табла и демонстрационни материали.

В помагалото са включени и диагностични задачи, ориентирани към входното и изходното равнище на постижения на децата. Те са съобразени със заложеното математическо съдържание във 2. група на системата Приказни пътечки и отчитат разработеното по направлението за подготвителна група в системата Здравей, училище!

Автор: Вили Янчева; Мариана Богданова Категория: Детски градини; Подготвителна група (5-6 годишни деца); Подготвителна група (6-7 годишни деца)
Издател: Булвест 2000
Дата на издаване: 2009 г. Брой страници: 42
Език: Български Тегло: 0.125 кг.
Баркод: 9789541807262 ISBN: 9789541807262