Липсващите елементи на здравето – Георги Жеков

Липсващите елементи на здравето

От автора на „Другата реалност”, „Медицината на новото време” и "Българските суперхрани" Георги Жеков!

В книгата Липсващите елементи на здравето ще откриете и над 40 бързи рецепти за приготвяне на вкусни ястия, придружени със съвети как да си съставите собствено уникално меню, чрез което постепенно и лесно да навлезете в света на здравословното хранене.

Стоим на прага на революция, която вече преобръща представите ни за здравословен начин на живот. Многобройни научни доказателства сочат, че хората могат да бъдат здрави до дълбока старост, спазвайки ежедневно някои прости правила. Кои са те?..

Отговор на този въпрос дава Георги Жеков, който след тежък автомобилен инцидент взема категоричното решение да се възстанови и да разкрие тайните на човешкото здраве. Шест години по-късно той е най-младият лектор по въпросите на холистичното здраве в Българския национален институт по природонаучна медицина. Излекуван напълно, Георги Жеков изнася лекции из цялата страна, като представя по достъпен и интересен начин информация, от която всеки се нуждае: – Храната като лекарство – Биохраните – ГМО – Зелените смутита – Глутеновата непоносимост – Бактериите – Сънят – Стресът – Социалните връзки – Силата на намерението – Двигателната активност

Млад, с широка усмивка и богат житейски опит, натрупан за кратко време. Това е Георги Жеков. Роден е в последния ден на 1980 г. в Сливен. Днес живее в столицата, за да може да разпространява своя опит и преживявания, свързани със здравословния и духовен начин на живот. Преди около 5 г. преживява инцидент в Спрингфийлд, Илинойс, който преобръща живота му. Няколко години той работи в САЩ като шофьор на тежкотоварен автомобил и обикаля страната надлъж и шир. След тежката катастрофа лекарите не дават големи надежди за живота му, получава и частична амнезия. Това поставя началото на новия живот за него. За голямо учудване на медицинските служители, той се възстановява за около месец. Започва да спортува активно и се потапя в света на медитацията и здравословния начин на живот, включвайки в менюто си суперхраните на новото време мед, магданоз и коприва. Вярва, че поддържането на физическите ни тела чрез упражнения и определен начин на хранене е много важно.

Представя себе си така: „Обичам скалното катерене, плуването и бягането по планински терени. Обичам да прегръщам и целувам хубави жени, да комуникирам с хората около себе си на всички възможни нива и да се радвам на живота във всеки един момент от настоящето”. През 2012 г. издава първата си книга „Другата реалност”, отчасти автобиографична.

Автор: Георги Жеков Брой страници: 304
Категория: Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.330 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546555892
Дата на издаване: 01.09.2016 ISBN: 9789546555892