ЛИМУЗИНАТА –

ЛИМУЗИНАТА

Патрик Уилсън („Коварен капан“), Ед Хелмс (трилогията „Ергенски запой“), Крис Пайн („Стар трек: Пропадане в мрака“), Джесика Алба („Мачете убива“) и Бруклин Декър („Очаквай неочакваното“) са звездите в "Stretch" – екшън комедия, в която адът оживява по улиците на Лос Анджелис по време на една лудешка нощ.
Когато шофьорът на лимузина (Уилсън) открива, че само с една работна смяна може да изплати голям дълг, преминава от състояние на тревожност към безразсъдна смелост. Той е нает от самотен милиардер с вкусове, отклоняващи се от нормалното, и обещава да изпълни всяко искане на клиента си, колкото и странно да е то, за да си осигури огромния бакшиш, с който ще покрие дълга си.
Но с напредването на нощта, когато всичко става все по-странно и шофьорът е тласнат в извънредно опасни ситуации, той започва да се опасява, че ненормалният на задната му седалка може да се окаже неговият последен клиент.
Джейсън Блъм („Чистката“, „Коварен капан“, поредицата „Паранормална активност“) е продуцент от страна на Блъмхаус Пръдъкшънс заедно със сценариста и режисьор на филма Джо Карнахан („Сивият“, „Димящи аса“) и Трейси Фалко („Дрога“).

Категория: екшън; трилър; комедия Студио: Universal Pictures
Дата на издаване: 13.07.2015
Времетраене: 94 мин. Ограничение в показа: Няма
Режисьор: Джо Карнахан Сценарист: Джо Карнахан
Артисти: Бруклин Декър; Джесика Алба; Ед Хелмс; Касандра Стар; Крис Пайн; Матю Уилиг; Минди Робинсън; Патрик Уилсън; Рей Лиота Езици аудио: Aнглийcки
Езици субтитри: Бългapски Баркод: 65984521236400
Линк IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2494280/?ref_=fn_al_tt_1