LEMONADE –

LEMONADE

Бионсе изпълни обещанието си и изненада своите феновете с нов визуален албум. Засега „Lemonade“ може да бъде чут единствено в Tidal, новата стрийминг платформа, която е собственост на певицата и нейния съпруг Джей Зи.

Все още предстои Бионсе да определи датата, на която дигиталната версия на албума ще се продава в собствения сайт на певицата Beyonce.com, както и в прекия конкурент на Tidal – iTunes. Също така, не е обявена още и датата, на която ще излезе албумът на физически носители.

„Lemonade“ е първият албум на Бионсе от декември 2013 г., когато тя представи без никакво предизвестие и промоция диска „Beyoncé“. Новият проект съдържа 12 парчета с обща продължителност 46 минути. В част от записите участват Джак Уайт, Джеймс Блейк, Кендрик Ламар и The Weeknd.

За появата на нов албум се заговори в началото на февруари, когато Бионсе изпя за първи път сингъла „Formation“ на финала на първенството по американски футбол Super Bowl и обяви световно турне, което през лятото ще мине през Европа.

„Lemonade“ е вторият „визуален“ албум на певицата. Към него има филм, който бе излъчен по HBO минути преди премиерата на тавата в Tidal късно през нощта (24.04).

В „Lemonade“ Бионсе говори за мъж, който ѝ е изневерил, а албумът е посветен на предателството от най-близкия човек, болката от това и последвалата прошка. Посланието на Бионсе е, че силните жени се изправят пред този факт и го преборват, а слабите си тръгват.

Категория: Pop; Най-купувани
Компания/Лейбъл: Sony music
Дата на издаване: 18.05.2016
Баркод: 889853368228