Лечение чрез енергийни точки – Отец Джошуа

Лечение чрез енергийни точки

Знаете ли как да се лекувате без скалпел и антибиотик?
Искате ли да живеете като новородени?…

След хавайския метод на Джо Витале и д-р Хю Лен, ви представяме лечителското изкуство на Филипините – психохирургията или Лечение чрез енергийни точки.

Лечението чрез енергийни точки е практика, съчетаваща енергия и специфични лечебни точки, разположени по тялото. При въздействие върху тези точки се подпомага освобождаването на блокирана негативна енергия. Така тялото възстановява баланса на позитивната енергия в различните органи и системи.
При възстановяване на баланса в емоционалното, физическо и духовно тяло не остава място, където да се установи негативната енергия –болестта остава без „дом”.

Помогнете на себе си и на околните с лечението чрез енергийни точки!
Съществуват над сто различни точки. Някои от тях са свързани с: повишаване или понижаване на кръвното налягане; множествена склероза; глаукома, баланс на всички важни органи, укрепване на връзките в тялото, балансиране на кръвната захар, спиране на вътрешно кървене и много други…

Искате да имате личен духовен лечител и психохирург ?

През последните трийсет години отец Джошуа е помогнал на хиляди хора, страдащи от различни видове заболявания, да възвърнат здравето и благосъстоянието си чрез своята дарба, психохирургията.

„Прекарах повече от двайсет години в опити да излекувам живота си, но така и не открих човек, който да ми помогне толкова ефективно да се отърва от депресията, умората и объркването и да балансирам физическото си здраве. Лечението му е толкова изтънчено и деликатно по своята същност, че е непонятно и не може да се сравни с нищо друго. Той непрекъснато се раздава на всички нуждаещи се.”
Л.С. Шеривил, Калифорния

Автор: Отец Джошуа Брой страници: 120
Категория: Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.150 кг.
Издател: Intense Баркод: 9789547831476
Дата на издаване: 01.10.2014 ISBN: 9789547831476