Лечебните енергии на водата – Чарли Райри

Лечебните енергии на водата

Човешкият живот на Земята е невъзможен без вода. Водата е символ на живот и изцеление, зареден с огромен потенциал. „Лечебните енергии на водата“ разказва за многобройните начини, по които водата може да бъде използвана за лечение и за поддържане на добро здраве. Тя проследява развитието на близките взаимоотношения между човека и водата, започвайки от примитивните култове на лечителите и стигайки до най-последните научни изследвания. Това изследване тръгва от медитацията в древността, вдъхновена от водата и стига до езотеричните изследвания на вибрационната природа и паметта на водата.

„Лечебните енергии на водата“ обяснява:

Водата като вибрационно лекарство
Някои процедури при често срещани заболявания
Някои разкрасителни процедури за кожата
Как се прилага минералната вода в СПА центровете за облекчаване на болки, артрит, стрес и проблеми с кръвоносната система.
Как течащата вода прочиства и енергизира сама себе си.
Чарли Райри е писател-еколог, редактор и основател на инициативата „Планове за общноста 21” целяща по-добра информираност на хората относно водата. Джейн Уотърс, консултант, е Директор на Специализираната клиника по природна дерматология в Лондон. Авторът на предговора Дейвид Лоримър е Директор на Научната и медицинска мрежа. Снимките са дело на Дейвид Кавагнаро, специалист по екологично чиста околна среда.

Автор: Чарли Райри Брой страници: 192
Категория: Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.180 кг.
Издател: Труд Баркод: 9789543984572
Дата на издаване: 25.05.2016 ISBN: 9789543984572