Лечебният код – Алекс Лойд, Бен Джонсън

Лечебният код

Как да решим здравословните и личните си проблеми!.. отговор в книгата на д-р Алекс Лойд и д-р Бен Джонсън.

През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм, който премахва стреса – основния причинител на болестите в организма.

Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система. Той е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво – върху самия източник на болестта.

Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. След дълги години напразни усилия да открие лек за тежката депресия на жена си, по време на молитва той получава лечебния код под формата на откровение. Съпругата му е напълно излекувана в рамките на 24 часа. Следват хиляди изцеления на хора в повече от 100 държави по света.

Д-р Бен Джонсън е специалист по традиционна и холистична медицина. След като се изцелява от смятаната за нелечима болест амиотрофична латерална склероза с помощта на лечебния код, той става негов ревностен поддръжник и популяризатор.

Д-р Лойд дава мистичното откровение, родило Лечебния код, а д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината. Той е и единственият лекар, участник в проекта "Тайната".

Автор: Алекс Лойд; Бен Джонсън Брой страници: 288
Категория: За дома и семейството; Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения; Бестселъри Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542610199
Дата на издаване: 14.07.2016 ISBN: 9789542610199