Курс за лична сила – Уолъс Д. Уотлъс

Курс за лична сила

Тази книга е част от поредицата "Мистични техники за успех"

Как да пробуждаме и да насочваме конструктивно вътрешната си сила? За да получите това, което искате, трябва да действате. За да действате е нужно да приложите сила. Тази сила е вътре в самите вас. Дори когато използвате външни сили, вие първо ги заставяте да ви се подчинят, а за да направите това, трябва да използвате вътрешната си сила. Независимо дали търсите здраве, богатство, развитие, статус или щастие, трябва да разчитате да ги получите чрез вътрешната си сила и по никакъв друг начин.
Достатъчна ли е вътрешната ви сила за тази задача? Да. Вътрешната ви сила е цялата съществуваща сила и съдържа възможностите на целия живот. Всеки от нас притежава някакъв талант под формата на развито или неразвито умение. Всеки от нас може да постигне нещо като развие нужното умение или дарба. За да реализирате своята вътрешна сила, е изключително важно да искате да направите нещо и да знаете какво искате да направите и какъв желаете да бъдете.
Уолъс Уотлъс има дарбата да прониква отвъд видимата страна на нещата.

В тази малка книга той ще ни разкрие:
как да събудим подсъзнанието си за конструктивна дейност, за да ни изцели и да ни запази изцелени
как да достигнем определено състояние на ума, необходимо ни преди да започнем да действаме конструктивно
как да пробудим вярата, че можем да постигнем това, което искаме
как да изградим вярата си за нашите таланти и целта да ги развием
ако навлезете в умствената нагласа на вярата и действието, описани в тази книга, няма да се наложи да измъчвате ума си, за да измислите какво да вършите, а ще бъдете поведени към него или то ще бъде доведено при вас

Автор: Уолъс Д. Уотлъс Език: Български
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Тегло: 0.127 кг.
Баркод: 9789543191284
Издател: Шамбала ISBN: 9789543191284
Брой страници: 108