Курс по математика за 4. клас – Боряна Дачева Милкоева, Дачо Беев, Христина Беева

Курс по математика за 4. клас

Учебното помагало "Курс по математика за 4 клас" е одобрено от МОН със Заповед РД09-240/06.03.2012 г. на Министъра на образованието, младежта и науката. Предназначението му е да помогне на учениците за постигане на отлични резултати по математика в училище и при явяване на конкурсни приемни изпити, състезания и олимпиади.
Във всеки урок на всяка решена задача по номер съответствува нерешена задача за самостоятелна работа и на всяка решена конкурснизадача по номер съответствува нерешена конкурсна задача за самостоятелна работа.
На края на всеки раздел има тестове с по 10 основни задачи, които ще улеснят всеки ученик при самоподготовката му.
Помагалото е обогатено с много задачи и техните отговори от конкурсните теми и тестове, давани на приемни конкурсни изпити и математически състезания, които са необходими за самоконтрол на учениците. Накрая на учебното помагало са решени подробно всички външни оценявания от МОН!
Изказвам своята искрена признателност на рецензентите – ст.н.с. I ст. д.п.н. Йордан Табов и г-жа Здравка Поплазарова и на издателя инж. Стоян Беев за голямото им старание и ценни компетентни съвети и корекции.

Автор: Боряна Дачева Милкоева; Дачо Беев; Христина Беева Категория: 4-ти клас; Учебни помагала; Математика
Издател: Сънрей
Дата на издаване: 2011 г. Брой страници: 224
Език: Български Тегло: 0.380 кг.
Баркод: 9789548101035 ISBN: 9789548101035